Voorstellen

Mijn naam is Josja Biessen. In mijn leven heb ik, zoals veel mensen, meermaals periodes gekend waarin ik mij eenzaam voelde. Als kind bijvoorbeeld, na twee opeenvolgende verhuizingen. En als volwassene na een relatiebreuk, gevolgd door een burn-out.
Het is mijn missie en passie om mensen te helpen om de juiste verbindingen in het leven aan te gaan. Dat zal leiden tot een verbetering van de kwaliteit van leven voor veel mensen. Die passie geeft mij de energie en het doorzettingsvermogen om bij te dragen aan een goede aanpak van eenzaamheid.

Specialist eenzaamheid

We zien allemaal dat eenzaamheid veel leed kan veroorzaken. Wanneer ieder mens zou weten wat eenzaamheid is en hoe je daar zelf iets aan kunt doen zal dit zeker zorgen voor veel meer preventie en sneller ingrijpen. En dus veel minder mentaal en fysiek lijden. Een betere mentale en fysieke gezondheid en een hogere kwaliteit van leven.
Over mijn eigen gevoelens van eenzaamheid praat ik open. Wanneer ik het thema bespreekbaar wil maken vind ik dat een eerste vereiste. Echter ik zie mezelf op de eerste plaats als deskundige en pas daarna als ervaringsdeskundige. Dat laatste zijn we wat mij betreft allemaal.

Wat mag je van mij verwachten?

Integer, professioneel en met zorgvuldige aandacht omgaan met iedereen die ik ontmoet is voor mij vanzelfsprekend.
Ik ben in 2012 opgeleid tot Specialist eenzaamheid. Sindsdien ben ik actief in voorlichting en training van professionals en vrijwilligers. Vanaf 2016 verzorg ik als co-trainer mede de post HBO opleiding tot Specialist eenzaamheid voor Faktor5. De online academie voor deze opleiding heb ik mede geschreven. Vanaf januari 2021 geef ik ook actief trainingen samen met Jeanine Sinke van het Aandachtshuis.

Het is voor mij belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en daarom volg ik op dit moment een opleiding tot gediplomeerd trainer NLP. Ook ben ik gestart met een cursus positief gezond. Hiermee kan ik nog beter aansluiten bij de werkwijze van professionals in Limburg.

Contactgegevens

Josja Biessen
Termoors 14
6311 BC Ransdaal
T: +31 (0) 610003452
biessen@biessonder.nl
www.biessonder.nl

Overige

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring
KVK: 14114911
BTW: NL001920180B70
Jeanine Sinke van Het Aandachtshuis en ik trainen dikwijls samen. Het geeft meerwaarde voor de deelnemers en extra plezier in het vak. Beiden zijn we docent/trainer in de opleiding tot Specialist Eenzaamheid. Jeannette Rijks heeft als expert op het gebied van eenzaamheid de enige Post HBO jaaropleiding op het gebied van eenzaamheid ontwikkeld. Samen met haar leid ik al sinds 2016 nieuwe collega's op tot Specialist eenzaamheid.

Alle rechten voorbehouden © 2020, Biessonder
Website beheer en onderhoud: LinQxx - Lokaal gevonden worden
Huisstijl en logo: Reflexties