Mijn naam is Josja Biessen. In mijn leven heb ik, zoals vele mensen, meermaals periodes gekend waarin ik last had van eenzaamheid. Als kind na twee opeenvolgende verhuizingen. Als volwassene na een relatiebreuk, gevolgd door een burn-out.

Het is mijn ervaring dat eenzaamheid een individueel gevoel is waar je zelf iets aan kunt doen. Dat is hard werken. Ik vond het fijn om daarbij de juiste steun en hulp te krijgen. Die was niet makkelijk te vinden.

 josja1

Specialist in eenzaamheid

Mijn plezier in het begeleiden van mensen en mijn eigen ervaring hebben ertoe geleid dat ik mij in 2012 heb gespecialiseerd in eenzaamheid. Ik wil een verschil maken.

Een verschil in de manier waarop we naar eenzaamheid kijken en ermee omgaan als samenleving. Maar vooral een verschil voor al die mensen die nu ernstig last hebben van eenzaamheid in hun leven.

Wat mag je van mij verwachten?

Je kunt van mij verwachten dat ik goed naar je luister en doorvraag. Ik zorg er voor dat je je veilig kunt voelen en jouw verhaal behandel ik vertrouwelijk. Bij een cursus zul je merken dat ik plezier heb in motiveren, begeleiden en organiseren. Betrokkenheid en respect voor elkaar vind ik essentieel, evenals het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Integriteit staat bij mij vanzelfsprekend hoog in het vaandel.

Overweeg je individuele begeleiding en wil je graag kennismaken? Vraag via het contactformulier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.